Kærkomment forslag om hjælp til terapi, mener Sct. Nicolai Tjenesten.

Vi ønsker værdige, fagligt funderede løsninger for de udenlandske hjemløse, der lever på gaden i Danmark.

I sit finanslovsforslag for 2018 lægger regeringen op til at droppe momskompensationen til almennyttige, frivillige foreninger – og altså også Kirkens Korshær.

Indtægterne fra genbrug gør det sociale arbejde muligt. Derfor er forslaget om at lade kommunenre drive genbrugsbutikker bekymrende.

Uligheden i Danmark er steget de sidste 20 år. Magisterbladet beskriver de politiske reformer, der har bidraget til uligheden.

Både politisk og medmenneskeligt kan vi gøre meget for at afhjælpe social udsathed i Danmark. Det siger formand for Rådet for socialt udsatte, Jann Sjursen, som peger på, at vi skal blive bedre til at se hinanden som mennesker.

Hvordan skaber vi værdige løsninger for hjemløse migranter i Danmark?

Varmestueleder reagerer på historien om socialt udsattes behov for sundhedsvæsenet, og kommer med forslag til en løsning.

Kirkens Korshær kommer til Lolland og Falster, men hvad er det egentlig, at mennesker dér har brug for?

Over hele verden skammer fattige mennesker sig. Det ser vi også i Kirkens Korshær.