50 procent flere børn er blevet ramt af kontanthjælpsloftet end ventet.

Der er ingen grundlæggende forskel på mennesker, som bliver socialt udsatte, og mennesker, som ikke gør. Men en række faktorer øger sandsynligheden for, at man kan blive ramt af social udsathed.

Den konservative socialminister Mai Mercado fik både kaffe, knus og livshistorier om de hårde vilkår, livet leves under, som beboer på Kirkens Korshærs herberg i Hillerødgade i København, da hun var på rundtur i sidste uge.

Hvad er forskellen på den såkaldte hr. og fru Danmark og hr. og fru varmestue? Et sving i vejen, en dårlig beslutning, et øjebliks flugt. To mennesker fortæller om dér, hvor livet fik en anden retning.

Sct. Nicolai Tjenesten lægger øre til livet blandt de bange, de ensomme og de skamfulde. Til vreden, til dramaet og til kedsomheden. Her er der plads til alle.

IBM i partnerskab med Kirkens Korshær.

De lave ydelser kan tydeligt mærkes nu i vores familiestøttende arbejde.

Fritidsakademiet modtog Finn Nørgaard-prisen.

Hos Kirkens Korshær bliver vi ind i mellem spurgt, hvorfor en kristen organisation lægger adresse, personale og navn til stofindtagelsesrum flere steder i landet i stedet for udelukkende at fokusere på behandling. Her er vores svar.

Den 1. april får Kirkens Korshærs varmestue i Horsens ny medarbejder.