Aktuelt

Kirkens Korshær har godt 250 genbrugsbutikker over hele landet, som indsamler penge til organisationens sociale arbejde. De frivilliges nej til løn, er et ja til hjælp til hjemløse, fattige, ensomme og udsatte mennesker i Danmark.

Kirkens Korshær forvandler over de kommende år tre varmestuer i henholdsvis Holbæk, Esbjerg og Nykøbing Falster fra ’væresteder’ til ’håbssteder’. Projektet har et samlet budget på næsten 50 mio. kr. og støttes af Realdania og Den A.P. Møllerske Støttefond.

Folketinget har vedtaget et zoneforbud for hjemløse, som politiet nu må bortvise fra en kommune. Ærgerligt, vi er nået hertil, mener lederen af Kirkens Korshær i København.

Bare ét år i fattigdom følger barnet langt ind i voksenlivet.

Kirkens Korshær ser flere og flere mennesker, der kæmper med en tilværelse som socialt udsatte. En ny holdningsundersøgelse blandt danskerne bekræfter desværre det billede.

Der er ekstra brug for ly for natten i den bidende kulde. Derfor holder vi ekstra åbent.

Det føles, kort sagt, godt at forære sine briller væk til folk, der ellers ikke ville have mulighed for at få dem.

Nedskæringer giver flere psykisk syge i varmestuerne. Hvor skulle de ellers gå hen?

Frivillige i genbrugsbutikken: Flere burde gå op i, at der bliver gjort mere for fattige mennesker.

Antallet af hjemløse i Fredericia er på to år steget med hele 78%. Derfor overvejes etableringen af et nødherberg, så ingen skal overnatte ude i kulden.