Aktuelt

Tryghed, værdighed og accept. Sådan lyder opskriften på, at stofmisbrugere kan få overskud til at ændre deres liv.

Netto har inviteret socialt udsatte på Kirkens Korshærs varmestuer til landets største påskefrokost.

Flemming Jantzen, korshærsleder i Korsør og Slagelse fortæller her, hvorfor nogle bliver brugere i varmestuen

Alle mennesker har en snert af enten det ene eller det andet. Nogle klarer sig med netværkets hjælp, andre må få hjælp på varmestuen.

50 procent flere børn er blevet ramt af kontanthjælpsloftet end ventet.

Der er ingen grundlæggende forskel på mennesker, som bliver socialt udsatte, og mennesker, som ikke gør. Men en række faktorer øger sandsynligheden for, at man kan blive ramt af social udsathed.

Den konservative socialminister Mai Mercado fik både kaffe, knus og livshistorier om de hårde vilkår, livet leves under, som beboer på Kirkens Korshærs herberg i Hillerødgade i København, da hun var på rundtur i sidste uge.

Hvad er forskellen på den såkaldte hr. og fru Danmark og hr. og fru varmestue? Et sving i vejen, en dårlig beslutning, et øjebliks flugt. To mennesker fortæller om dér, hvor livet fik en anden retning.

Sct. Nicolai Tjenesten lægger øre til livet blandt de bange, de ensomme og de skamfulde. Til vreden, til dramaet og til kedsomheden. Her er der plads til alle.

IBM i partnerskab med Kirkens Korshær.