De lave ydelser kan tydeligt mærkes nu i vores familiestøttende arbejde.

Fritidsakademiet modtog Finn Nørgaard-prisen.

Hos Kirkens Korshær bliver vi ind i mellem spurgt, hvorfor en kristen organisation lægger adresse, personale og navn til stofindtagelsesrum flere steder i landet i stedet for udelukkende at fokusere på behandling. Her er vores svar.

Den 1. april får Kirkens Korshærs varmestue i Horsens ny medarbejder.

Korshærspræster skriver om ensomhedens konsekvenser i Jyllands-Posten, om skammen, men også om håb.

Er kontanthjælpsloftet en succes? Det siger tallene ikke noget om. Sådan skriver formand for Rådet for Socialt Udsatte.

Hvor skal de hjemløse bo?

I varmestuen i Nørregade i Odense er der plads til dem, der ikke kan følge reglerne. Korshærsleder Kaj Skjølstrup arbejder ud fra at mål om at lette livet mest muligt for mennesker med svære vilkår.

Kortfilm om migranters vilkår i Danmark nomineret til en oscar.

Reformer har gjort Danmark mere skævt, mener LO, der vil sætte fokus på ulighed.