Nyhed

Butikkerne åbner igen 1. marts

Mandag den 1. marts slår alle Kirkens Korshærs 240 butikker dørene op igen. Og kunderne kommer til butikker, der står snorlige og bugner af varer.

Fin facade på gade af Kirkens Korshærs genbrugsbutik med Dannebrog

- Vi er simpelthen så glade. Vores frivillige medarbejdere har savnet butikken og kunderne, siger chef for genbrug i Kirkens Korshær, Dorthe Egede Hansen. Siden pressemødet i Statsministeriet i går aftes har der været alt andet end stille i genbrugschefens mailboks og telefon. 

Find din nærmeste genbrugsbutik her.

- De frivillige glæder sig bare - og vi glæder os med dem. For mange er butikken netværk og indhold i livet, som de har savnet under nedlukningen. Nu gør vi klar til at vi kan åbne igen, siger Dorthe Egede Hansen og tilføjer, at man pt. afventer nye og konkrete retningslinjer for bl.a. afstand.

Når de frivillige igen kan møde ind og åbne butikken, er det desuden med en opfordring fra Kirkens Korshær om, at man lader sig teste minimum en gang om ugen. 

- Vi har jo haft afstandskrav, nyseskærme, sprit og alskens værnemidler under hele pandemien. Og de frivillige har taget det hele i stiv arm. Derfor forventer vi heller ikke, at eventuelle nye krav og opfordring til test vil gøre det svært for os at åbne og være klar på mandag. I alle butikker, smiler hun. 

 

Kirkens Korshærs logo som skilt på butiksfacade.

Find din butik

Se butikker i nærheden
Frivillige: Livet er bedre, når der er brug for dig

Bliv frivillig

Og vær med til at gøre en forskel