Nyhed

Sammen om de gode øjeblikke - billeder fra årsmødet 2021

Under temaet 'Sammen om de gode øjeblikke' mødtes 270 frivillige, medlemmer og medarbejdere fra Kirkens Korshær sidste weekend til Årsmøde på Vingsted Centret i Vejle.

Efter to år, hvor det ikke har været muligt at samles fysisk, kunne medlemmer, frivillige og medarbejdere fra Kirkens Korshær endelig igen mødes til Årsmøde. Det fandt sted på Vingsted Centret i Vejle og havde temaet 'Sammen om de gode øjeblikke'. Og gode øjeblikke var der massere af i løbet af årsmødets to dage. 

For der blev nørklet, handlet med upcycling og genbrugsfund fra hele landet i bazaren og talt på kryds og tværs. Derudover kunne de fremmødte også høre oplæg fra chef for Kirkens Korshær Jeanette Bauer, genbrugsleder Dorthe Egede og deltage i seminarer, som gav tilhørerne mulighed for at blive klogere på Kirkens Korshærs mange forskellige sociale arbejdssteder.  

I galleriet kan du se glimt og øjeblikke fra weekenden. Du kommer videre til næste billede ved at bruge piletasterne eller ved at klikke på siden af billedet. 

 

Foto: Ann-Kathrine Kværnø Jones