Pressemeddelelse

Tænd et lys for hjemløse i Danmark

Over hele landet tænder Kirkens Korshær mandag den 16. november lys for hjemløse og dem, der ikke har et sted at høre hjemme – og alle kan være med hjemmefra. Det sker som del af Kirkens Korshærs indsamlingsuge Korshærsdagene, som løber af stablen i uge 47.

Tænd et lys for hjemløse

Som startskud på Korshærsdagene tænder Kirkens Korshær igen i år lys for alle de mennesker i Danmark, der ikke har et hjem - for de fattige, de hjemløse, de ensomme og de psykiske syge. De mennesker, vi hjælper og samler penge ind til.  

På grund af corona er det ikke muligt fysisk at mødes og sammen tænde lys. Derfor har Kirkens Korshær måtte tænke ud af boksen og har gjort lystændingen digital, så alle kan være med fra deres eget hjem.  

Kirkens Korshærs facebookside vil der mandag den 16. november blive tændt et lys for socialt udsatte, hjemløse, fattige og ensomme. Et lys, som alle kan dele og være med til at sprede.  

Derudover opfordrer Kirkens Korshær alle til at tænde et lys og dele det ud på de sociale medier under #hjemforhjemløse. Håbet er, at det digitale lys vil lyse op i danskernes newsfeeds og skabe opmærksomhed på de mange mennesker, der ikke har et sted at kalde hjem.  

Landsindsamlingen bliver digital 

Af hensyn til sikkerheden for vores indsamlere og de mennesker, der ønsker at støtte Kirkens Korshærs arbejde, bliver landsindsamlingen i år 100 procent digital. Derfor bliver indsamlingsbøsserne lagt på hylden og skiftet ud med Facebookfundraisere og donationer på Mobilepay – så alle kan være med til at samle ind hjemmefra.  

Se hvordan på hjemforhjemløse.dk 

Tak for støtten til Kirkens Korshærs landsindsamling
Kontakt
Jeanette Bauer, chef for Kirkens Korshær

Jeanette Bauer

Chef for Kirkens Korshær

jb@kirkenskorshaer.dk
Kitte Fabricius - redaktør og kommunikationskonsulent

Kitte Fabricius

Redaktør og kommunikationskonsulent

2382 9218

k.fabricius@kirkenskorshaer.dk