Virksomheder

Bliv erhvervspartner og vær med til at hjælpe de mennesker, der hver dag bruger Kirkens Korshærs varmestuer, herberger og andre tilbud, landet over.

Kirkens Korshær har siden 1912 hjulpet socialt udsatte og er i dag til stede i hele landet. Arbejdet indebærer blandt andet drift af herberger og forsorgshjem i fem større danske byer. Desuden driver Kirkens Korshær mere end 30 varmestuer, hvor man kan købe en portion mad billigt, få et varmt bad og noget rent tøj.

Kontakt og drøft mulighederne

Kampagneleder - Erhverv
Maja Molberg
m.molberg(at)kirkenskorshaer.dk

Relationsmedarbejder
Sune Wessel
sune(at)kirkenskorshaer.dk
Telefon: 4077 7003.

Læs mere om vilkår og retningslinjer for erhvervspartnerskaber.

Erhvervspartnerskaber består enten af økonomiske donationer eller ved donation af produkter, arbejdskraft eller viden.

Samarbejde med buy aid

buy aidKirkens Korshær og buy aid har indgået et samarbejde om at sælge et alternativ til det traditionelle mødeslik. Det betyder, at du som virksomhed har mulighed for at købe sundere godter til dine møder og samtidig støtte Kirkens Korshærs arbejde.

Er du erhvervsdrivende, og vil du ringes op af buy aid angående dette, bedes du sende en mail til kampagneleder Maja Molberg på m.molberg(at)kirkenskorshaer.dk

Udvalgte virksomhedsdonorer

JYSK A/S IBM Danmark Aps