Ledige stillinger

Alle stillinger i Kirkens Korshær er funktionsbestemte og besættes på baggrund af specifik ansøgning til det enkelte job. Vi har desværre ikke ressourcer til at arkivere og henvende os til uopfordrede ansøgere i tilfælde af kommende ledige stillinger.

AKTUELLE STILLINGSOPSLAG

IT-driftsleder med projektansvar

Kirkens Korshær søger en IT-driftsleder med projektansvar. Arbejdssted: Hovedkontoret, København.
Ansøgningsfrist onsdag den 15. november 2017 kl. 12.00
IT-driftsleder

Kommunikationsmedarbejder på deltid med hjerte for frivillige - deltid

Kirkens Korshær søger en kommunikationsmedarbejder med fokus på udvikling og understøttelse af det frivillige fællesskab i Kirkens Korshær. Stillingen, der er nyoprettet, er på deltid (20 t/ugtl). Arbejdssted: Hovedkontoret, København.
Ansøgningsfrist onsdag den 22. november 2017
Kommunikationsmedarbejder

Medarbejder på fuld tid til dagvarmestuerne i Aalborg og Nørresundby - vikariat

Kirkens Korshær i Aalborg søger en medarbejder på fuld tid til dagvarmestuerne i Aalborg og Nørresundby. Der er tale om et vikariat på 1 år med mulighed for efterfølgende fastansættelse.
Ansøgningsfrist torsdag den 23. november 2017 kl. 12.00
Aalborg_Nørresundby vikar

Leder af Kirkens Korshærs diakonale, sociale arbejde i Midt- og Vestjylland
Kirkens Korshær i Holstebro søger en leder af Kirkens Korshær i Midt- og Vestjylland med udgangspunkt i Holstebro.
Ansøgningsfrist mandag den 11. december 2017 kl. 12.00
Holstebro leder - opslag