Korshærsbladet

I Korshærsbladet, som udgives af Kirkens Korshær, kan du læse om vores sociale og frivillige arbejde og de problematikker, vi møder.

Korshærsbladet sendes til alle støttemedlemmer af Kirkens Korshær og udkommer seks gange om året.

I 2017 udkommer Korshærsbladet d. 7. marts, 13. juni, 24. oktober og 12. december.

Se seneste nummer fra marts 2017
Få en printvenlig version HER
Se tidligere numre af Korshærsbladet

*Der har desværre indsneget sig en fejl i marts 2017-nummeret. På side 16 er kildehenvisningen faldet ud, så det ser ud som om, vi selv har fundet på fakta om udsathed - det har vi ikke. Kilden er: Familiebaggrund og social marginalisering i Danmark - En registerbaseret kortlægning, SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, 2015.

Vi er altid glade for kommentarer eller gode ideer – send en mail til redaktion(at)kirkenskorshaer.dk