Julehjælp

Kirkens Korshær uddeler ikke julehjælp fra hovedkontoret, men nogle af vores væresteder rundt om i landet gør.

Vær opmærksom på, at ikke alle væresteder uddeler julehjælp. Derfor skal du henvende dig på det lokale værested for at høre, om de uddeler julehjælp, og - hvis de gør - søge der.

Desværre er det ikke alle Kirkens Korshærs væresteder, der har mulighed for at give julehjælp. Der er også stor forskel på, hvordan værestederne kan hjælpe områdets beboere i julemåneden. Nogle giver julehjælp til de mennesker, der allerede kommer i varmestuen. Andre modtager ansøgninger til julehjælp fra mennesker, der ikke benytter sig af varmestuen resten af året.

Skriv eller ring for at høre, hvad mulighederne er i din by.

Følgende byer har julearrangementer og/eller uddeler julehjælp i større eller mindre grad:
Aalborg
Aarhus
Brønderslev
Esbjerg
Helsingør
Herning
Holbæk
Horsens
Korsør

København
Nykøbing Falster

Odense og Munkebo
Randers

Roskilde
Skælskør
Slagelse
Svendborg
Sønderborg
Vejle

Du kan også finde kontaktoplysningerne her ved at taste by eller postnummer ind.

Her er en liste over andre organisationer, der også uddeler julehjælp.