Her kan du også få hjælp

Kirkens Korshær kan desværre ikke støtte enkeltpersoner økonomisk. Midlerne fra vores genbrugsbutikker, fonde, donorer og driftsaftaler med kommunerne er bundet til arbejdet på vores varmestuer og herberger rundt om i Danmark.

Hvis man har et problem af den type, som vores varmestuer, herberger og familiestøttende arbejde kan hjælpe med, så kan man henvende sig på stedet. Det kan bl.a. handle om problemer som hjemløshed, misbrug, psykisk sårbarhed eller livet som økonomisk trængt børnefamilie.

Find dit nærmeste værested her.

Hvis ikke man kan få hjælp på et af vores væresteder, kan man henvende sig her:

Julehjælp

Kirkens Korshær uddeler ikke julehjælp fra hovedkontoret, men nogle af vores væresteder rundt om i landet gør.

Vær opmærksom på, at ikke alle væresteder uddeler julehjælp. Derfor skal du henvende dig på det lokale værested for at høre, om de uddeler julehjælp, og - hvis de gør - søge der. Du kan finde kontaktoplysninger her.

Her er en liste over andre organisationer, der også uddeler julehjælp.

Ferie

Nogle af Kirkens Korshærs væresteder arrangerer ferieture for dem, der fast kommer på stedet. Ellers kan du kan søge om hjælp til din ferie her:
Folkeferiefonden
Dansk Folkehjælp
Ungdommens Røde Kors

Mødrehjælpen har lavet en liste over "billige og gratis oplevelser for børn og familier i sommerferien." Se her.

Hjælp til udgifterne

Hvis du pludselig står med uforudsete udgifter, kan du søge om hjælp hos din kommune. Se her:
Hjælp fra kommunen

Eller hos Mødrehjælpen – hvor du skal være en del af et forløb eller få rådgivning, før du kan søge om hjælp til udgifterne:

Læs mere om deres rådgivning her