Erhvervspartnerskab

Bliv erhvervspartner og vær med til at hjælpe socialt udsatte og nødstedte mennesker i Danmark.

Erhvervspartnerskab i Kirkens Korshær

Kirkens Korshær har igennem de sidste år arbejdet sammen med en lang række større og mindre virksomheder. Samarbejdet har i nogle tilfælde været flerårigt – i andre tilfælde er samarbejdet drøftet år efter år.

Erhvervspartnerskaber består enten af økonomiske donationer eller ved donation af produkter, arbejdskraft eller viden. Formålet er imidlertid altid, at både erhvervspartner, Kirkens Korshær og ikke mindst de socialt udsatte mennesker får udbytte af samarbejdet.

Etiske retningslinjer for erhvervspartnerskab

Kirkens Korshær lægger vægt på, at erhvervspartnernes forretningsetik er i harmoni med vores værdier. Derfor arbejder vi oftest sammen med virksomheder, der har fokus på samfundsansvar.

Erhvervspartneraftalen og synliggørelse af samfundsansvaret

Ud fra Kirkens Korshærs generelle retningslinjer for virksomhedssamarbejder og i forhold til virksomhedens forventninger og donationens værdi fastlægges hvilke marketing- og samarbejdselementer, der skal indgå i aftalen.

Kirkens Korshær indgår også i strategiske samarbejder med virksomheder, der har integreret samfundsansvar i sin forretningsstrategi.

Endelig er det også muligt at støtte med større beløb via netbank og indbetalingskort.

Beløb via bank indbetales på reg.nr. 9541, konto. nr. 540 1429
Beløb via indbetalingskort overføres til kortnummer 01, konto nr. 540-1429

Kontakt og drøft mulighederne

Sune Wessel, relationsmedarbejder på sune(at)kirkenskorshaer.dk eller tlf. 4077 7003.

Hans E. Mayland, erhvervschef på hmayland(at)kirkenskorshaer.dk eller tlf. 2031 6632.