Nytårshilsen fra chefen i Kirkens Korshær

Også i året 2016, som nu snart er slut, har Kirkens Korshær haft den store glæde af at kunne gøre et stort stykke socialt hjælpearbejde blandt mennesker i Danmark.

Takket være alle de gode gaver, vi får, alle de handlende i butikkerne og alle de mennesker, som følger os og støtter os, har vi kunne være til stede over hele Danmark med helt basale ting som mad, bad, tøj og tag over hovedet til mennesker, som mangler det nødvendigste.

Når vi ser tilbage over 2016, har vi altså rigtigt meget at være glade for. Senest sluttede vi af med en landsindsamling i slutningen af november, hvor danskerne gav et fantastisk håndslag til Kirkens Korshærs arbejde blandt nødstedte mennesker i Danmark.

Men vores arbejde er selvfølgelig på den triste baggrund, at der er mennesker i Danmark – og der bliver flere og flere – som mangler de her helt nødvendige og basale ting til livets opretholdelse. Det er vi kede af i Kirkens Korshær – og det protesterer vi over – men vi vil også hver eneste dag gøre vores til at gøre dagen lidt bedre for mennesker, som har det svært. Så når vi ser ind i 2017, så vil vi fortsætte med at gøre det, som vi gør.

Vi vil også være til stede i nye områder af Danmark. Vi planlægger at udvide vores sociale arbejde, så vi også kan være til stede for mennesker, som bor uden for de større byer, hvor Kirkens Korshær ellers befinder sig. Det håber vi også på, at I, som følger os, vil følge med i, give os gode råd om og være med til at støtte os i.

På forhånd tak for det. På de sociale medier ser man mange ting sådan lidt udefra, så jeg vil gerne slutte min nytårshilsen af med at ønske, at vi mødes derude i gaderne og stræderne, og at vi har øje for hinanden, så vi sammen kan gøre dagene lidt bedre.

Rigtig godt nytår!

Helle Christiansen