Korshærschefen udpeget til Rådet for Socialt Udsatte

Korshærschef Helle Christiansen er netop blevet udpeget til Rådet for Socialt Udsatte af børne- og socialminister Mai Mercado (K).

- Jeg er stolt over og glad for, at Kirkens Korshær fremover sidder med centralt, når det gælder udsatte menneskers forhold og vilkår i Danmark. Vi oplever et enormt pres i vores sociale arbejde. Nøden vokser i Danmark og flere og flere får behov for hjælp. Det er mit håb, at jeg over de næste fire år kan være med til at sikre bedre vilkår for udsatte mennesker her til lands, siger Helle Christiansen.

Rådet er talerør for socialt udsatte mennesker og rådgiver regeringen og Folketinget om problematikker indenfor området. Hvert fjerde år starter en ny rådsperiode, og når det nye råd begynder den 1. januar 2018, er det fortsat med Jann Sjursen som formand. Rådet består af 12 medlemmer, der primært kommer fra brugerorganisationer og organisationer på det sociale område. I en pressemeddelelse siger Jann Sjursen:

- Jeg ser frem til sammen med både de garvede og de nye rådsmedlemmer at deltage i debatten om indsatsen for socialt udsatte med synspunkter og forslag, der har udgangspunkt i socialt udsattes virkelighed.

Rådet for Socialt Udsatte består pr. 1.1.2018 af:

•          Jann Sjursen, formand (Generalsekretær i Caritas Danmark)
  •          Robert Olsen (Forstander på Kofoeds Skole)
  •          Knud Kristensen (Formand for SIND)
  •          Flora Ghosh (Direktør i LivaRehab)
  •          Anja Plesner Bloch (Formand for Brugernes Akademi)
  •          Thomas Fuglsang (Centerleder for KABS)
  •          Steen Moestrup (Medlem af LAP´s landsledelse)
  •          Nanna W. Gotfredsen (Leder af Gadejuristen)
  •          Christina Strauss (Formand for SAND)
  •          Morten Skov Mogensen (Generalsekretær i KFUM`s Sociale Arbejde)
  •          Trine Hammershøy (Direktør i Det Sociale Netværk)