INVITATION TIL DEBATMØDE

Kompasset, Kirkens Korshærs tilbud til hjemløse migranter i København, åbner fredag den 25. august 2017 dørene for at praktikere, politikere, fagfolk og presse kan komme konkrete løsninger nærmere. Kompasset præsenterer samtidig rapporten "Uregistrerede hjemløse migranter i København - en erfaringsopsamling fra Kirkens Korshær 2017".  

Før sommerferien lagde Kompasset hus til et velbesøgt debatmøde. Med rapporten i hånden følger denne invitation op på de mange diskussioner, der har været og til stadighed er om emnet.  

- Vi vil gerne have skabt løsninger, der virker - også på den lange bane. Problemstillingen er kompleks, og det kræver gennemtænkte løsninger. Med vores rapport har vi nu skabt et solidt grundlag for at vi i fællesskab kan tage debatten. Derfor håber jeg også, at så mange som muligt, vil møde op og bidrage til, at vi kommer løsningerne nærmere, siger Susannah L. Sønderlund, leder af Kompasset.  
 
Mødet er åbent for alle, og foregår fredag den 25. august kl. 13-15 i Kompasset, Kæmnervej 1, 2400 NV. 

Rapporten kan findes her 
 
For yderligere information, kontakt: Leder af Kompasset Susannah L. Sønderlund, tlf. 2335 6281, susannah(at)kirkenskorshaer.dk