Flot donation til varmestuen i Horsens

Den 1. april får Kirkens Korshærs varmestue i Horsens ny medarbejder.

Det er Ingeniør- og industrivirksomheden NIMO-fabrication ApS, Klovborg, som står bag donationen på op mod 300.000 kroner over en to-årig periode, som nu sikrer at Kirkens Korshær i Horsens kan tilgodese endnu flere socialt udsatte borgere.

Pengene skal gå til en medarbejder, som både skal have sin gang i varmestuen og foretage opsøgende arbejde blandt mennesker med behov for hjælp og støtte i lokalområdet.

Nina Wihrs fra NIMO-Fabrication ApS har selv en baggrund fra arbejdet med socialt udsatte mennesker som tidligere misbrugskonsulent og socialpædagog igennem sammenlagt 20 år.

- Vi har valgt at støtte Kirkens Korshær, fordi her ser man mennesket før den kasse, man kommer mennesker i.  Kirkens Korshær formår at møde mennesker i nød, hvor de er. Tanken er, at donationen blandt andet skal sikre et netværk for mennesker, som ikke har andre end Kirkens Korshær, som savner dem, hvis de ikke møder op i en periode. Vi kender Kirkens Korshær som en organisation, som hjælper dem, der ikke er prestige i at hjælpe, og både min mand, Morten, og jeg deler det rummelige menneskesyn, som Kirkens Korshær møder sine medmennesker med, siger Nina Wihrs fra NIMO-fabrication.
NIMO-fabrication ApS støtter Kirkens Korshær som et led i virksomhedens forretningsudvikling.

- Det er vigtigt for os, at have et image som en socialt ansvarlig virksomhed. Vi har lagt vægt på, at pengene bliver brugt lokalt, at vi ved og kan se, hvad pengene bliver brugt til, og at så mange penge går direkte til brugerne og ikke til administration. Vi oplever Kirkens Korshær som den sidste bastion før afgrunden, så vi er glade for at støtte det gode arbejde, udtaler Nina Wihrs.

Korshærsleder Kirstine Madsen har modtaget 111 ansøgninger til stillingen som opsøgende medarbejder i varmestuen og glæder sig til snart at få ny medarbejder.

- Det er en meget flot donation. Vi glæder os over at kunne hjælpe flere mennesker i vores lokalområde med støtte, omsorg og samvær her i varmestuen, og over at have et så godt samarbejde med en lokal virksomhed med hjertet på rette sted, siger korshærsleder Kirstine Madsen.